Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı

150 kişilik dev bir orkestranın eşlik ettiği Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konseri renkli anlara sahne oldu.

Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı

İstanbul Volkswagen Arena’da dün gece konser veren Gazapizm tüm geliri deprem bölgesine aktaracaklarını duyurdu.


Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı

Gazapizm konseri hem duygusal hem de oldukça renkli anlara sahne oldu.

'ÜZGÜNÜZ, ÖFKELİYİZ'

Gazapizm "Bir amaç için buradayız. Büyük bir deprem oldu. 40 bin küsür insan öldü. Üzgünüz sıkkınız öfkeliyiz. Ne söyleyeceğimi biliyorum söyleyeceğim de. Ama Adıyaman'da bir duvar yazısı gördüm; 'Yerim yurdum vardı ışıklarım yanardı' diye. Sınıf kinimizi ortaya koyduğumuza göre onu söyleyebiliriz arkadaşlar." ifadelerini kullanırken ilerleyen dakikalarda sahneye Göksel'i davet etti.


Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı - Resim : 2


Göksel ile birlikte Sezen Aksu'nun "Masum Değiliz" şarkısını seslendiren Gazapizm daha sonra sahnesinde ağırladığı Ceza ile de meşhur şarkıları "Baskın"ı seslendirdi.



Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı - Resim : 3


Gazapizm'in Haluk Levent'i anons etmesiyle seyirciler büyük bir coşku yaşadı. "İçimde Ölen Biri Var" adlı eseri seslendiren Levent, "Bölgeden geldim. Kardeşim, 'Ağabey bir uğrar mısın, bir şarkı söyler misin?' dedi. Zaten benim de konserlerim başlıyor yurtdışında. Gelmek istedim. Çok güzel bir atmosfer. Hepiniz de çok güzelsiniz. Yakında benim de konserlerimde de buluşuruz. Onu da bizim konserlerimize davet ederiz. Bölgede sadece AHBAP yok. O kadar güzel dernekler orada gece gündüz çalışıyor ki. Onlara da bir alkış alalım." şeklinde konuştu.


 

Sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan Gazapizm, konser sonunda "Olur mu?" isimli şarkıyı birlikte seslendirdiği Melike Şahin'i sahneye davet ederek sürpriz yaptı.


Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı - Resim : 4

 

Toplam 150 kişiden oluşan Orhan Şallıel yönetimindeki orkestra ve koroyla şarkılarını seslendiren rapçi Gazapizm'e sahnede müzik yolculuklarında ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan Ladies and Gentlemen İstanbul Müzikal Topluluğu eşlik etti.




Gazapizm'in depremzedelerle dayanışma konserinde ünlüler geçidi yaşandı - Resim : 5