İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan dizide çekilmeden kriz çıktı!

Yeni sezonda ekrana geleceği açıklanan İbrahim Çelikkol ile Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan "Kadınım" dizisinin çekimleri başlamadan büyük kriz çıktı.

İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan dizide çekilmeden kriz çıktı!

İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz‘in “Güneş Tutulması” olan ilk adı “Kadınım” olarak değiştirilen NGM imzalı dizide başrolü paylaşacağı haberi heyecan yaratmıştı.



İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan dizide çekilmeden kriz çıktı!


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
evli ve 2 çocuklu Yaşar ile genç ve güzel aşçı Güneş’in dramatik aşkını anlatan dizi daha sete çıkmadan büyük bir kriz patlak verdi.

Senaristler Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu tarafından projenin geçen yıllarda “Güneş Tutulması” adıyla ilk olarak Pastel Film‘e yazdırıldığı ve o dönem ilk 2 bölümü hazırlanan dizinin daha sonra rafa kaldırıldığı öğrenildi.



İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan dizide çekilmeden kriz çıktı! - Resim : 2



Senarist Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu diziyi bu sezon için NGM‘ye sundu ve etkili hikâyesi nedeniyle çok beğenilen proje için atv’nin de onay vermesi üzerine hazırlıklar başlatıldı.

“Güneş Tutulması”nın haklarını elinde bulunduran Pastel Film’le de görüşme yapıldı. Ancak Pastel Film ile NGM‘nin karşılıklı olumlu giden görüşmeleri son anda bozuldu.

Pastel Film son noktada projenin haklarını NGM’ye devretmekten vazgeçti.



İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan dizide çekilmeden kriz çıktı! - Resim : 3


Yaşanan bu krizin nasıl sonuçlanacağı, dizinin çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.