Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmine sürpriz oyuncu

Sinema nedeniyle ara verdiği müziğe 16 yıl sonra geri dönen Mahsun Kırmızıgül çok özel bir film çekmeye hazırlanıyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmine sürpriz oyuncu

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kırmızıgül müzik ve sinema alanındaki tüm birikimini sergileyeceği “Prestij Meselesi” filmi için gece gündüz çalışıyor.

Aynı zamanda sahne çalışmalarına da başlayan Kırmızıgül şimdi hem sinema, hem de sahneyi aynı anda yürütmeye çalışacak.

Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film’in imza atacağı filmin güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikâyesi nedeniyle 2023’te sinema salonlarına da can suyu olması bekleniyor. Birbirinden ünlü isimleri buluşturacak olan filmde Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut oynayacak.

Eser Yenenler kadroda

Sanatçı oğluna hızlandırılmış oyunculuk eğitimi aldırıyor. Şimdilik Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Biran Damla Yılmaz ve Engin Hepileri’nin adının açıklandığı filmin bomba oyuncu kadrosunda komedi dünyasının başarılı isimlerinden Eser Yenenler de var.

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmine sürpriz oyuncu

Yenenler’in canlandıracağı rol merak konusu oldu. Film 1991 ile 1993 yıllarında Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurduğu yılları anlatacak.

Serinin çekimleri 18 Eylül’de başlayacak olan ilk filmi Topaloğlu’nun Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ü Prestij Müzik çatısı altında toplama sürecini çok etkileyici bir dille ele alıyor.