Üç ünlü oyuncu iddialı projeye dahil oldu!

Bige Önal, Bora Akkaş ve Şükran Ovalı, ses getiren iddialı projenin kadrosuna dahil oldu.

Üç ünlü oyuncu iddialı projeye dahil oldu!

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon hazırlığı sürüyor. Cem Yılmaz’ın Netflix’te izlenme rekorları kıran dizisinin yeni sezon partisi önceki akşam yapılmıştı.

Ağustos sonunda sete çıkması planlanan diziye eski ekipten Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Nilperi Şahinkaya yeni sezonda da devam edecek.

Uraz Kaygılaroğlu’nun zamanlama sorunu nedeniyle kadroda yer almayacağı dizinin yeni ekibine Ahsen Eroğlu’nun katılacağı ortaya çıkmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ayrıca 2. sezonunda diziye 3 yeni flaş isim de dahil olacak. Bu isimlerden biri Bige Önal…


Üç ünlü oyuncu iddialı projeye dahil oldu!


Proje seçiminde çok titiz davranan güzel oyuncu “Erşan Kuneri”yle anlaştı. Önal dizinin yanı sıra ayrıca Bergüzar Korel’le “10 Saniye” adlı sinema filminde de başrol oynayacak. Filmin yönetmeni Ceylan Özgün Özçelik…



Üç ünlü oyuncu iddialı projeye dahil oldu! - Resim : 2


“Erşan Kuneri”
nin 2. sezonunu renklendirecek bir diğer oyuncu Şükran Ovalı… “Yargı” dizisinde savcı Derya rolüyle beğeni toplayan ünlü oyuncu da yaz planlarını dizinin çekim takvimine göre şekillendirecek.

“Erşan Kuneri”nin kadrosunda ayrıca etkili oyunculuğuyla takdir toplayan Bora Akkaş da yer alacak.


Üç ünlü oyuncu iddialı projeye dahil oldu! - Resim : 3


Şu aralar özel hayatında da mutlu günler yaşayan Akkaş, şubat ayında Milano’da nikah masasına oturduğu Oben Alkan’la bir kız bebek bekliyor.