Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini alkol mü, para mı yoksa ego mu bitirdi?

8 ay önce evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç dün aynı metinle boşanacaklarını duyurdu.

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini alkol mü, para mı yoksa ego mu bitirdi?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifrti 8 aylık evliliklerini noktalayacaklarını duyurdu.

İkili dün sabah ortak bir açıklama yayınladı.

Açıklamada “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu süreci aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” cümlelerine yer verildi.


Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini alkol mü, para mı yoksa ego mu bitirdi?


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında
Bircan Bali, şaşırtan ayrılığa ilişkin ihtimalleri masaya yatırırken Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a ilişkinin başından beri egolu bir tavır sergilediğini duyduğunu ifade ederek, "Ben size bütün bildiklerimi anlatacağım. Oğuzhan'ın evliliklerinin beşinci gününde yapılan bir röportajda yüzünde bir umutsuzluk vardı. 'Nasıl olsa bitecek' gibi bir refleks vardı onda. 

Demet Özdemir'in bir tık alkol problemi var. Alkol alınca biraz aşırı hareketler yapıyor. Ben bir çok ortamda gördüm. Çok rahat... Emir kipleriyle konuşuyor. 'Ben buyum' tavrıyla herkese tuhaf tuhaf hareketler yapıyor.

Yazın gündüz bir beachte denk gelmiştim. Yüksek alkol vardı. Tavırları, hareketleri o kadar rahattı; o kadar iticiydi, kadın estetiği dışındaydı ki... Yani daha ne kadar açık söyleyeyim?

Agresif, direktif verir ve dokunmatik bir tavrı vardı. O zamanlar bekardı. Aynı Demet, aynı alkol, aynı bünye... Bu evlilik cüzdanına bakmaz ki. Değişmemiştir. Bunların aynısını yaptıysa Oğuzhan bundan rahatsız olmuş olabilir.

Demet biliyorsunuz Engin Akyürek ile Suudi Arabistan'a gitti dizinin tanıtım için. Döndüklerinde kavgalar başlıyor... Oğuzhan da yakın çevresine 'Demet'in neden sürekli benimle kavga ettiğini anlamıyorum. Neden sürekli evi terk ediyor bilmiyorum' diyerek dert yanıyormuş. 


Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini alkol mü, para mı yoksa ego mu bitirdi? - Resim : 2



Bir süre sonra da çiftin arasında 'Senin paran. Benim param... Senin işin tuttu, benim tutmadı' kavgaları başlıyor.

Evlilik bir gemi. İki kaptan olursa gemi ortadan yarılır. Rotayı belirleyeceksiniz. Bu evliliği bitiren iki taraf.

İki taraf da istediği için evlilikleri bitiyor.

Oğuzhan Koç alttan alan biri değil ama eşinin kendisine karşı neden değiştiğini araştırıyormuş. 'Demet 8 ayda neden değişti?' diyormuş." iddialarını dile getirdi.