Gülben Ergen 11 afet bölgesinde 11 anaokulu açma sözünü tuttu

"11 afet bölgesinde 11 anaokulu" açma sözünü bir bir yerine getiren Gülben Ergen, Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ın ardından şimdi de Kilis, Adana ve Osmaniye’de anaokullarının açılışını gerçekleştirecek.

Gülben Ergen 11 afet bölgesinde 11 anaokulu açma sözünü tuttu

Takvim Gazetesi'nin haberine göre asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş / Pazarcık'ta yaşanan 6 Şubat depremi sonrası Kahramanmaraş ve Hatay'da saha çalışmalarında yer alan, depremzedelerin yanında olan, ihtiyaçların duyulabilmesi için her platformda sesini yükselten Gülben Ergen, başkanı olduğu ve daha önce 45 Anaokulu açılışı gerçekleştirdiği "Çocuklar Gülsün Diye Derneği" ile tekrar deprem bölgesine dönüyor.



Gülben Ergen 11 afet bölgesinde 11 anaokulu açma sözünü tuttu


6 Şubat sonrası çağrıda bulunduğu "11 Afet Bölgesinde 11 Anaokulu" açma sözünü bir bir yerine getiren Gülben Ergen ve Çocuklar Gülsün Diye Derneği; daha önce Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş'daki anaokullarının hızla açılışını gerçekleştirmişti.


Gülben Ergen 11 afet bölgesinde 11 anaokulu açma sözünü tuttu - Resim : 2


"Çocuklar Gülsün Diye Derneği"
başkanı Ergen; 25 Eylül'de Kilis, 26 Eylül'de Adana, 27 Eylül'de ise Osmaniye'deki anaokullarının açılışlarını bizzat gerçekleştirecek.