Kamil Koç'tan Kahramanmaraş merkezli 24 ile yeni sefer

Kâmil Koç, Kahramanmaraş'tan 24 ile yolcu taşıyacağını duyurdu.

Kamil Koç'tan Kahramanmaraş merkezli 24 ile yeni sefer

Bugün başlayan seferlerde yolcular Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin'e seyahat edebilecek.

Kâmil Koç, 2024 yılına da yeni yatırımlarla başladı. Büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yılda yurt içi seyahat ağını genişletmeye devam eden şirketin yeni durağı 6 Şubat depremi ile sarsılan Kahramanmaraş oldu. Kahramanmaraş'tan Türkiye farklı bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak yeni seferler bugün başladı.

“KAHRAMANMARAŞ BİZİM İÇİN ÖZEL BİR ŞEHİR"

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, yeni yıla yeni yatırımlarla seyahat ağlarını genişleterek başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kâmil Koç olarak, 2023 yılını bitirdiğimiz noktada yeni yıla da yine yatırımlarla giriyoruz. Bu yıl özellikle yüzde 10'luk büyüme hedefimiz doğrultusunda filomuza 53 adet yeni otobüs katmayı planlıyoruz. Yeni otobüslerimiz ile filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanında, yolcularımıza yeni teknolojilerle donatılmış güvenli ve çok daha konforlu araçlarla seyahat etme imkanı sağlayacağız. Kâmil Koç'un hizmet kalitesine ülkemizin her noktasına taşımak adına çıktığımız bu yolda, yeni yıldaki ilk durağımız ise, Kahramanmaraş. 6 Şubat 2023'teki ülke tarihimizin en büyük deprem felaketi ile sarsılan Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kent. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yapmak istedik.

Kahramanmaraş'ta kaliteyi öncelikleyen yenilikçi seyahat anlayışımızla yolcularımıza hizmet verecek olmaktan da çok mutluyuz. 5 Ocak'ta başlayacak karşılıklı seferlerle yol arkadaşlarımız Kahramanmaraş'tan kalkacak araçlarımızla Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerimize seyahat edebilecekler. Kahramanmaraş'tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşımı sağlayacak bu yeni seferlerimizin hem Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz."

DHA